Kapsalon in Breda met fijne sfeer

In onze kapsalon in Breda verwelkomen we graag iedereen toe toe is aan een goede knip- of verfbeurt. Wij zijn een moderne en kleinschalige kapsalon, en bieden daardoor veel persoonlijke aandacht en een uitstekende service. Wij vinden het belangrijk dat uw kapsel volledig matcht bij uw persoonlijkheid en stijl, en adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden. Of u nu een super trendy kapsel wilt of een meer basic of klassieke model, wij denken graag met u mee en creëren het kapsel dat het beste bij u past. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Daarom nemen we ruim de tijd voor iedere klant, en volgen we de laatste trends op het gebied van mode en haartrends. In onze kapsalon in Breda bent u aan het juiste adres voor een professionele knipbeurt, en tijdens de behandeling krijgt u natuurlijk een lekker kopje koffie, cappuccino of thee naar keuze.

Milieuvriendelijke kapsalon in Breda

In onze kapsalon in Breda gebruiken wij enkel milieuvriendelijke producten. Deze producten bevatten geen sulfaten, parabenen en zouten, dit voelt veel fijner voor uw haar en hoofdhuid. Kom eens langs om dit zelf te ervaren. Na gebruik van onze shampoos en andere haarproducten treden geen allergische reacties op. Ook permanenten we met een ammoniakvrije formule, waarbij de haarstructuur zo min mogelijk beschadigt, en verven wij met een haarverf die de haarvezels zoveel mogelijk intact laat. Zo treedt er bij elke behandeling zo min mogelijk schade op aan het haar. Toch kunt een bijzonder mooi en natuurlijk kleurresultaat verwachten, want de producten zijn van zeer hoge kwaliteit. De verpakkingen en de materialen die we gebruiken zijn bovendien recyclebaar, dus wij houden in onze kapsalon in Breda dubbel rekening met het milieu. Daarbij is de prijs-kwaliteit verhouding van de producten die u bij ons kunt kopen erg goed. We hopen dat u snel langskomt om ook van deze productlijn te kunnen genieten en zelf te ervaren wat ze voor uw haar kunnen doen.

We knippen dames, heren en kinderen

Oud en jong is welkom in onze kapsalon in Breda. Of u nu een goede dames- of herenkapper in Breda zoekt makt dus niks uit. Wij knippen iedereen en zijn in elk kapsel en haartype en haarstijl even bedreven. Wij zitten net buiten het centrum gevestigd, aan de Doctor Struyckenstraat, en zijn gemakkelijk bereikbaar. Onze kapsalon bestaat al ruim vijf jaar, maar onze kappers hebben al ruim 15 jaar ervaring in het vak bij andere kapsalons. In 2016 zijn wij op deze plek in Breda begonnen met de huidige kapsalon, waar wij nu al 5 jaar met veel plezier onze klanten mogen verwelkomen.

Wij luisteren altijd eerst uitgebreid naar uw wensen en geven u een professioneel advies. Of u nu komt voor een knipbeurt, een trendy balayage volgens de laatste mode, of een volledige verfbeurt van uw haar, wij bieden al deze mogelijkheden. Laat u door onze kappers verrassen in onze gezellige kapsalon in Breda! U bent van harte welkom om langs te kopen en u te laten knippen, en bovendien kennis te maken met onze milieuvriendelijke producten. U dient van te voren telefonisch een afspraak te maken. Op zoek naar een fijne kinder-, heren- of dameskapper in Breda? Wij verwelkomen u graag in onze gezellige kapsalon!