Herenkapper in Breda voor knippen, verven, etc.

Kom eens langs bij onze herenkapper in Breda

Wanneer u op zoek bent naar een goede herenkapper Breda bent u bij kapsalon Sorelle aan het juiste adres. Wij zijn een kapsalon in Breda met ruime ervaring. We zijn kleinschalig, en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Of u nu komt voor een kort, trendy kapsel of een langere, klassieke look wilt, wij hebben veel ervaring met alle typen kapsels. Tevens kunt u bij ons terecht voor een verfbeurt met milieuvriendelijke producten, en zelfs voor het trimmen van uw baard. Bij ons krijgt u de juiste zorg en altijd een advies op maat. We werken in een gezellig team, en waren hiervoor reeds 15 jaar werkzaam bij andere kapsalons. Dames zijn tevens welkom voor bijvoorbeeld een knipbeurt, een mooie bayalage of hippe high- of lowlights.

Indien u bij ons langs komt staat de koffie klaar! Al vele klanten hebben we van een mooi kapsel mogen voorzien, als dameskapper, maar ook als herenkapper in Breda. We zijn er bovendien voor alle leftijden, oud en jong is bij ons welkom.

Betaalbare herenkapper in Breda

Als herenkapper in Breda hanteren we een goede prijs-kwaliteitverhouding! Dat betekent dat u nooit teveel betaalt voor een knip- of verfbeurt. En voor een mooie prijs kunt u bovendien één of meerdere haarproducten aanschaffen voor thuis. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke producten, oftewel producten zonder sulfaten, parabenen of zouten. Dit is veel beter voor uw haar en hoofdhuid, en dat merkt u direct. De haarverf die we gebruiken laat uw haarvezels zoveel mogelijk intact waarbij uw eigen haar dus nagenoeg niet zal beschadigen. Indien u meer over onze productlijnen wilt weten, kom vooral eens langs om het zelfs te ervaren. We zitten buiten het centrum, en zijn vanaf de snelweg gemakkelijk bereikbaar. En u kunt gratis parkeren, dus bent u op zoek naar de beste dames- of herenkapper in Breda? Kom dan vooral eens bij ons binnenlopen!

Persoonlijke aandacht en service bij kapsalon Sorelle

Wij leveren als herenkapper in Breda persoonlijke aandacht en service, en spelen goed in op uw wensen. De klant is bij ons namelijk nog echt koning, en het is voor ons super belangrijk dat u tevreden de deur uit gaat met een kapsel waar u blij mee bent. We nemen dan ook uitgebreid de tijd voor iedere klant. Overigens zijn we er voor alle leeftijden en voor zowel dames- als heren. Dus of u nu op zoek bent naar een kinder-, heren- of dameskapper in Breda, bij ons bent u aan het juiste adres.

Voor een uitstekende prijs kunt u voor vele behandelingen terecht zoals knippen, wassen en stylen, een flitsende korte coupe of juist wat langer haar, highlights, balayage en nog veel meer. Wij adviseren u graag wanneer u langskomt in onze gezellige salon, wel gelieve van te voren even te bellen voor een afspraak. Hopelijk tot ziens bij onze dames- en herenkapper in Breda!