Dameskapper in Breda

Dameskapper Breda

Wij verwelkomen u graag als dameskapper in Breda!

Zoekt u een prettige dameskapper in Breda? Ons gezellige team staat klaar om u van een mooie knipbeurt te voorzien. Welk kapsel u ook kiest, wij creëren het graag voor u. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de nieuwste trends, zoals mooie highlights, stoere lowlights of een trendy balayage. Daarbij kijken we samen welk kapsel het beste bij uw persoonlijkheid en stijl past. Ons team heeft al 15 jaar ervaring in het kappersvak, en sinds 5 jaar hebben wij onze eigen kapsalon in Breda. Wij heten u van harte welkom om eens langs te komen. Wat maakt ons als dameskapper in Breda zo uniek? Wij maken gebruik van milieuvriendelijke producten waar geen parabenen, sulfaten en zouten in zitten, en tevens kunnen we permanenten met een ammoniakvrije formule. Dat is veel beter voor uw haar en hoofdhuid: u mag dit zelf komen ervaren bij ons, wij weten zeker dat u het als een weldaad zult beschouwen! Er treden namelijk geen allergische reacties op bij het gebruik van deze producten. De haarverf die wij gebruiken beschadigt bovendien de haarvezels zo min mogelijk, en toch kunt u een zeer mooi en natuurlijk resultaat verwachten.
Dameskapper Breda

Dameskapper in Breda met prettige sfeer

Wat onze kapsalon tevens bijzonder maakt is dat een prettige sfeer belangrijk is bij ons, en uw wensen hoog in het vaandel staan. Doordat wij een kleinschalige kapper zijn is er veel persoonlijke aandacht voor u. Wij nemen immers de tijd voor iedere klant. Daarnaast bieden we als kapsalon in Breda een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat betekent dat u geknipt wordt voor een mooie prijs, en ook nog eens betaalbaar enkele producten kunt aanschaffen om uw haar thuis in goede conditie te houden. Wanneer u op uw knipbeurt wacht of reeds geknipt wordt door een van onze kappers krijgt u een lekker kopje koffie of u kunt wat bladeren in ons aanbod tijdschriften. U zult met een glimlach de kapsalon verlaten. Indien u niet tevreden bent kunt u altijd terugkomen en knippen wij het alsnog naar wens. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om altijd door een vaste kapper geknipt te worden indien u dit goed bevalt.

De bereikbaarheid van onze kapsalon

Wij zijn als dameskapper in Breda goed bereikbaar. Kapsalon Sorelle is gesitueerd aan de Doctor Struyckenstraat 87, vanaf de snelweg kunt u ons gemakkelijk bereiken. We zitten buiten de stad en u kunt dus helemaal gratis parkeren. Bovendien zijn we er niet alleen voor vrouwen, maar werken we tevens als herenkapper in Breda en verwelkomen we ook kinderen. Jong en oud is welkom in onze gezellige kapsalon. Een hippe korte coupe voor uw zoontje of een mooie bayalage voor uw dochter? Wij creëren het met plezier en laten ze stralen!

Komt u binnenkort langs in onze sfeervolle kapsalon? U kunt dan kennis maken met onze milieuvriendelijke producten en krijgt van ons een heerlijke kop koffie. Wij adviseren u van te voren even telefonisch contact op te nemen voor een afspraak, dan weet u zeker dat u direct terecht kunt, of het nu bij onze dameskapper in Breda of of onze heren- of kinderkapper. Tot ziens in onze gezellige salon!